Vill du bli en av oss?

Om du vill bli medlem i vår förening, så är du varmt välkommen att bli en del av oss. Fyll i namn postadress, e-postadress, och eventuellt ett meddelande i nedanstående formulär.

Medlemsavgift är 200kr/år som sätts in på följande konto:

Bank:

Swedbank

Clearingnummer: 8336-0

Kontonummer: 3042256-2

Ditt namn

Din e-post

Postnummer

Ditt meddelande

Medlemsskap

En förening är inget utan sina medlemmar, varje medlem är viktig och varje medlem ger minigrisen möjlighet att få ett innehållsrikt liv.

Varje medlem ger oss en ökad möjlighet att sprida viktig kunskap kring minigrisen samt viktiga frågor som rör minigrisen.

Medlem kan uteslutas om denne aktivt och kraftfullt tar avstånd från föreningens arbete. Vid ett eventuellt uteslutande av medlem ges denne först en varning  blir det aktuellt i ett senare skede så sker uteslutning efter en gemensam överrenskommelse hos styrelsen.

För att bli medlem i Svenska minigrisföreningen inbetalas medlemsavgiften till föreningens konto:

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.